Задолжително пополнување на анкети за Евалуација

Услов за упис на зимски семестар 2018/19 е да имате пополнето анкети за Евалуација за претходниот семестар летен 2017/18.

Анкетите за Евалуација може да ги пополните на следниов линк:Систем за Евалуација

За најава на системот користете ги корисничкото име и лозинката од iknow системот.