Свечено доделување на индекси

Почитувани,

Во понеделник на 01.10.2018 година во просториите на Деканатот (амфитеатарот) ќе оджи првиот час за бруцошите во учебната 2018/19 година

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ИНДЕКСИ