Покана за XXVI Седница на Наставно научен совет на ден 08.06.2020 год. во 11 часот


Покана за XXVI Седница на Наставно научен совет на ден 08.06.2020 год. (понеделник) во 11 часот која ќе се одржи на отворено во дворот на Институтот за судска медицин, криминалистика и медицинска деонтологија при Медицинскиот факултет во Скопје.

За дневен ред и останати информации на кликнете ТУКА.