Огласна табла

Соопштение за полагање на колоквиумот по предметот Инфектологија

Распоред за полагање на колоквиумот по предметот Инфектологија ...
Повеќе

Повик за аплицирање за програма за меѓународна стипендија за извонредност (IES)

IES е германска младинска организација која работи на меѓународно ниво ...
Повеќе

Интерен конкурс за избор на демонстратори за учебната 2020/2021 година

Врз основа на член 163 од Законот за високото образование ...
Повеќе

Вработувања и пракси

Конкурс за стипендирање на студенти по медицина и студенти по фармација

Фондацијата ,,Трајче Мукаетов” – Скопје во насока на реализирање на своите програмски одредби и програмата за работа на фондацијата за 2020 година, за студентите од Медицински факултет и студентите од Фармацевтскиот факултет објавува конкурс за стипендирање на 20 студенти по ...
Повеќе

Презентација на програма за практикантство во Алкалоид АД Скопје

На ден 11.03.2020 година во 10 часот ке се одржи презентација на програмата за практикантство во Алкалоид АД Скопје. Ги покануваме сите заинтересирани во Амфитеатарот на Медицински факултет. ПОСТЕР – ЛИНК ...
Повеќе

Клиничка пракса во ANN ARBORE, MICHIGAN

Заинтересираните студени од 6-та година заинтересирани за клиничка пракса во УСА за периодот март-мај 2020 година, за подетални информации да се јават кај Проф. д-р. Д.Миладинова ...
Повеќе