Огласна табла

Конкурс Erasmus+ Студентска летна пракса

Конкурс Erasmus+ Студентска летна пракса ...
Повеќе

Покана од Фондацијата Отворено опшество Македонија

Покана од Фондацијата Отворено опшество Македонија ...
Повеќе

Меѓународен студентски конгрес за (био) медицински науки

Покана за учество на Меѓународен студентски конгрес на (био) медицински ...
Повеќе

Вработувања и пракси

Негувaтел

Се бaрa негувaтел зa инвaлидизирaнo лице Нoтaр Контакт за оглас: 072 246 417 ...
Повеќе

ИТНО СЕ БАРА ЛЕКАР

Итно се бара лекар во Куманово во општа амбуланта со постојани пациенти. Работно време од 8 до 16 часот. Повеќе информации на 070 211 669 ...
Повеќе

Se bara doktorka za rabota vo ambulanta

Se bara doktorka so polozen drzaven ispit za rabota vo ambulanta vo Butel. Kontakt 078344418 -Anastasija ...
Повеќе