Огласна табла

Упис на зимскиот и заверка на летниот семестар 2020/2021

Информација за упис на зимскиот и заверка на летниот семестар ...
Повеќе

Конечни ранг листи на примени кандидати за упис на Медицински факултет 2020-2021 Втор уписен рок

ВАЖНО!!! Потребни документи за упис на примените кандидати – втор ...
Повеќе

Распоред за полагање Основи на научна работа – втор рок- Тригодишни стручни студии 17.09.2020

Распоред за полагање Основи на научна работа втор рок Тригодишни ...
Повеќе

Вработувања и пракси

Презентација на програма за практикантство во Алкалоид АД Скопје

На ден 11.03.2020 година во 10 часот ке се одржи презентација на програмата за практикантство во Алкалоид АД Скопје. Ги покануваме сите заинтересирани во Амфитеатарот на Медицински факултет. ПОСТЕР – ЛИНК ...
Повеќе

Клиничка пракса во ANN ARBORE, MICHIGAN

Заинтересираните студени од 6-та година заинтересирани за клиничка пракса во УСА за периодот март-мај 2020 година, за подетални информации да се јават кај Проф. д-р. Д.Миладинова ...
Повеќе

Негувaтел

Се бaрa негувaтел зa инвaлидизирaнo лице Нoтaр Контакт за оглас: 072 246 417 ...
Повеќе