Јавни набавки

Китови, реагенси, тестови и потрошен материјал

07-09-2017    24-10-2017 Вид на набавка: Стоки Постапка: Отворена постапка 08/2017 Китови, реагенси, тестови и потрошен материјал Линк до е-набаки ...
Повеќе

Осигурителни услуги (втор пат)

20-09-2017    02-10-2017 Вид на набавка: Услуги Постапка: Барање за прибирање понуди 19-2/2017 Осигурителни услуги (втор пат) Линк до е-набаки  ...
Повеќе

Вработувања и пракси

Негувaтел

Се бaрa негувaтел зa инвaлидизирaнo лице Нoтaр Контакт за оглас: 072 246 417 ...
Повеќе

ИТНО СЕ БАРА ЛЕКАР

Итно се бара лекар во Куманово во општа амбуланта со постојани пациенти. Работно време од 8 до 16 часот. Повеќе ...
Повеќе

Se bara doktorka za rabota vo ambulanta

Se bara doktorka so polozen drzaven ispit za rabota vo ambulanta vo Butel. Kontakt 078344418 -Anastasija ...
Повеќе

Огласна табла

Распоред за испит за модулот ADVANCE LIFE SUPPORT (ALS)

Во прилог е распоредот за испитот за модулот Advance life support ...
Повеќе

Распишан конкурс од Фондацијата Трајче Мукаетов

Почитувани студенти распишан е конкурсот од Фондацијата Трајче Муакетов. Повеќе на следниот линк Фондација Трајче Мукаетов - ОГЛАС 2018 ...
Повеќе

Известување од Народна универзитетска бибилотека

Известување од Народна универзитетска бибилотека ...
Повеќе
Loading...