Announcements

Интерен конкурс за избор на демонстратори

Деканот на Медицинскиот факултет во Скопје распишува интерен конкурс за ...
Повеќе

Свечено доделување на дипломи

Почитувани, На ден 17.12.2019 година (вторник) во Амфитеатарот на Медицинскиот ...
Повеќе

Jobs and practices

Клиничка пракса во ANN ARBORE, MICHIGAN

Заинтересираните студени од 6-та година заинтересирани за клиницка пракса во УСА за периодот март-мај 2020 година, за подетални информации да се јават кај Проф. д-р. Д.Миладинова ...
Повеќе

Негувaтел

Се бaрa негувaтел зa инвaлидизирaнo лице Нoтaр Контакт за оглас: 072 246 417 ...
Повеќе

ИТНО СЕ БАРА ЛЕКАР

Итно се бара лекар во Куманово во општа амбуланта со постојани пациенти. Работно време од 8 до 16 часот. Повеќе информации на 070 211 669 ...
Повеќе