Пренос свечена академија 70 години Медицински факултет

Пренос свечена академија 70 години Медицински факултет

Документарен филм 70 години Медицински факултет

Честитка по повод јубилејот од маестро Симон Трпчевски

Слики од свечената седница на ННС 70 години Медицински факултет