По повод празникот 24 мај денот на сесловенските просветители и учители, Св. Кирил и Методиј

По повод празникот 24 мај денот на сесловенските просветители и учители, Св. Кирил и Методиј делегација предводена од Деканот на Медицински факултет – Скопје Проф. Соња Топузовска положи цвеќе пред споменикот во комплексот на Универзитетот Св. Кирил и Методиј.