Свечено доделување на дипломи

На ден 29.12.2022 година во Амфитеатарот во деканатот на Медицинскиот факултет Скопје со почеток во 11 часот, ќе се одржи свечено доделување на дипломи за студентите од Општа медицина и тригодишните стручни студии