Конкурс за пријавување на членови на комисии на Факултетското студентско собрание на Медицинскиот факултет при УКИМ во Скопје

Факултетското студентско собрание на Медицинскиот факултет при УКИМ во Скопје согласно одредбите од Статутот го распишува овој Конкурс за избор на членови на комисии на Факултетското студентско собрание.

Повеќе за следниот ЛИНК.