Свечено доделување на дипломи

Почитувани,

На ден 17.12.2019 година (вторник) во Амфитеатарот на Медицинскиот факултет ќе се одржи промоција на дипломираните студенти. За дипломираните студенти по Општа медицина доделувањето ќе биде со почеток во 10 часот, а за дипломираните студенти од Тригодишните стручни студии со почеток од 12:30 часот.