BioCamp 2020 Мај 24–26, 2020, Љубљана, Словенија

BioCamp е тридневен форум што обединува избрани врвни студенти со истакнати експерти и врвни менаџери. Тоа е одлична можност да се добие директен увид во светот на истражувањето и меѓународното деловно опкружување во рамките на фармацевтската индустрија.