Известување за објавување Интерен конкурс за респределба на сретства за спортски активности и културни активности и манифестации

Ве известуваме дека Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје објавува интерен конкурс за респределба на сретства за спортски активности и културни активности и манифестации на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје за 2020 година.

Повеќе информации и како да пријавите проект/проекти во линковите подоле: