Настани

Задолжително пополнување на анкети за Евалуација
Услов за упис на зимски семестар 2018/19 е да имате пополнето анкети за Евалуација за претходниот семестар летен 2017/18. Анкетите ...
Повеќе
Конечна ранг листа на примени кандидати од вториот уписен рок 2018
Во прилог можете да ја видите Конечната ранг листа на примени кандидати од вториот уписен рок 2018Конечна ранг листа од ...
Повеќе
Упис на зимскиот семестар 2018-2019
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ЗА ЗАВЕРКА НА ЛЕТНИОТ И УПИС НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2018-2019 ГОДИНА Соопштение ...
Повеќе
Поени од успех втор уписен рок
Овде може да ги преземете резултатите од вториот уписен рок. Резултати од средно образование втор уписен рок ...
Повеќе
Конечни ранг-листи на примени кандидати во првиот уписен рок 2018
Конечни ранг-листи на примени кандидати во првиот уписен рок 2018 Општа медицина Логопедија Радиолошки технолози Стручни медицински сестри/техничари Физиотерапевти ПОТРЕБНИ ...
Повеќе
[Обновено]Распоред на предавања и вежби – зимски семестар 2018/19
Општа медицина Распоред на предавања и вежби - I година Распоред на предавања и вежби - II година Распоред на ...
Повеќе

Јавни набавки

Китови, реагенси, тестови и потрошен материјал

07-09-2017    24-10-2017 Вид на набавка: Стоки Постапка: Отворена постапка 08/2017 Китови, реагенси, тестови и потрошен материјал Линк до е-набаки ...
Повеќе

Осигурителни услуги (втор пат)

20-09-2017    02-10-2017 Вид на набавка: Услуги Постапка: Барање за прибирање понуди 19-2/2017 Осигурителни услуги (втор пат) Линк до е-набаки  ...
Повеќе

Вработувања и пракси

Негувaтел

Се бaрa негувaтел зa инвaлидизирaнo лице Нoтaр Контакт за оглас: 072 246 417 ...
Повеќе

ИТНО СЕ БАРА ЛЕКАР

Итно се бара лекар во Куманово во општа амбуланта со постојани пациенти. Работно време од 8 до 16 часот. Повеќе ...
Повеќе

Se bara doktorka za rabota vo ambulanta

Se bara doktorka so polozen drzaven ispit za rabota vo ambulanta vo Butel. Kontakt 078344418 -Anastasija ...
Повеќе

Огласна табла

Упис и заверка на семестар за Трет циклус студии-докторски студии

Се известуваат сите студенти дека упис и заверка на семестар за Трет циклус студии-докторски студии ќе се врши во периодот ...
Повеќе

Пријавување на испити за Трет циклус студии-докторски студии

Се известуваат сите студенти дека пријавување на испити за Трет циклус студии-докторски студии ќе се врши во периодот од 03.09 ...
Повеќе

Распоред за АЛС обука на специјализанти за 2018 година

Распоред за АЛС обука ќе се одржи во периодот од 24.09.2018 до 09.10.2018 година во просториите на Медицински Факултет - ...
Повеќе

Известување од Катедра по Медицинска Физика

Материјали, Резултати и Соопштенија од Катедра по Медицинска Физика може да се пристапат на следниот линк: https://bit.ly/2KpB5pM ...
Повеќе

Известување за полагање за предметот ОСНИР

Полагање ОСНИР: Во првиот испитен рок на 29.05, ОСНИР ќе полагаат СТУДЕНТИ МЕДИЦИНА во Амфитеатар II. Испитот почнува во 08 ...
Повеќе

Распоред на Мајско Јунска сесија 2018

Распоред за мајско јунска сесија ...
Повеќе